Deelnemen aan het boerenleven

Tijdens een zorgdag kan uw kind met of zonder een indicatie, meelopen op de zorgboerderij. Hierdoor bieden wij de ultieme gelegenheid aan kinderen om kennis te maken met het boerderijleven. Uw zoon of dochter loopt dan de gehele dag of dagdeel mee met een begeleider waarbij de dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd.

De dagelijkse activiteiten bestaan in de ochtend uit het voeren van de dieren. Dit kan zijn het voeren van de koeien, paarden, kleinvee of vogels etc. Daarna worden de stallen schoongemaakt van de paarden, koeien of konijnen etc. Ook is het mogelijk om juist in de tuin aan het werk te gaan. Voor kinderen is het knuffelen en het verzorgen van de dieren een ultieme ervaring. Maar ook het spelen in de hooiberg mag niet ontbreken!

Een hele zorgdag meelopen op de boerderij start om 09:00 en eindigt om 16:00 dit bedraagt € 140,00. Als een hele zorgdag te lang is is het ook mogelijk om een dagdeel mee te lopen op de boerderij dit kan zowel in de ochtend als de middag. Voor een dagdeel bedragen de kosten € 70,00.

Mocht u toch nog vragen hebben over de zorgdag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Let op: zorgdag is alleen mogelijk in combinatie met verblijf op onze zorgcamping!

Wilt u meer informatie over de zorgboerderij klik dan hier!

‘De relaxte sfeer op de zorgdagen en alle dieren en speelgelegenheid. Het blijft een gouden plek waar we heel graag weer terugkomen’