De zorgcamping

Aan de rand van het mooi landelijk gelegen Stoutenburg (nabij Amersfoort in provincie Utrecht), ligt onze zorgboerderij Blommendal. Onze zorgboerderij is een Agrarisch melkveehouderij met verschillende soorten kleinvee.

Op zorgboerderij Blommendal bieden we dagbesteding aan volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Hierbij vinden we samenwerken en maatschappelijke participatie belangrijk: we willen graag dat de mensen die op de boerderij komen met begeleiders en andere partijen samenwerken en ook mede invloed hebben op wat er gebeurd op de boerderij.

Ieder mens heeft recht op zinvolle dagbesteding. Zo ook mensen met een beperking. Wij kijken naar de interesses en mogelijkheden van de deelnemers, passen de werkzaamheden daar op aan en breiden de werkzaamheden uit als ze daar aan toe zijn. Op deze wijze kunnen deelnemers succeservaringen opdoen, wordt hun gevoel van eigenwaarde vergroot en leren ze steeds zelfstandiger te werken. Voor de kinderen bieden wij een veilige omgeving met voldoende uitdagingen en nemen wij prikkels weg als het even te veel wordt voor een kind.

Op Zorgcamping ‘De Ruif’ kunnen mensen met een zorgvraag (volwassene/ouderen/kinderen) heerlijk genieten van de mooie en rustige omgeving in Stoutenburg. Uw kind heeft de mogelijkheid om een dagdeel(en) mee te draaien op de zorgboerderij, onder persoonlijke begeleiding, zodat u onbezorgd kunt gaan genieten.

Altijd al onbezorgd op vakantie willen gaan, maar twijfelt u of deze zorgcamping geschikt is voor u? Neemt u gerust contact op met de zorgboer- of boerin.