Kleinschalig genieten

Zorgcamping ´De Ruif´ is een kleinschalige camping met twee luxe safaritenten, de Zilverberk en de Peppelhoeve (rolstoelvriendelijk). De camping is voor senioren, volwassenen en/of gezinnen die heerlijk willen genieten van een prikkelarme vakantie. Onze zorgcamping is ook geschikt voor senioren, volwassenen en/of gezinnen met een beperking. Een mooie zorgcamping tussen het groen, hier heerst rust en kunt u genieten van de prachtige natuur omgeving.

De luxe safaritenten beschikken over eigen sanitair(toilet en douche), keuken, pelletkachel en tv. Daarnaast kunt u heerlijk onder alle weersomstandigheden buiten op de veranda vertoeven. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien.

De zorgcamping is gelegen aan het terrein van zorgboerderij Blommendal en biedt uitzicht op de landerijen. De zorgcamping beschikt over een eigen speeltuin voor de safari tenten, een kampvuurplek met schommelbanken en een XXL BBQ & picknicktafel.

Zorgboerderij Blommendal is van dinsdag tot er met zaterdag van 16:00 tot 21:00 toegankelijk voor campinggasten en op zondag en maandag van 09:00 tot 21:00. Wilt u uw kind een dag(deel) mee laten lopen op de zorgboerderij? Dan is dit mogelijk, onder begeleiding, tijdens een zorgdag. Tevens is het mogelijk om uw zoon of dochter met of zonder een indicatie mee te laten lopen op de zorgboerderij onder (individuele) begeleiding.

Op de zorgboerderij zijn verschillende dieren te bezichtigen waaronder koeien, leg- en sierkippen, hangbuikzwijnen, varkens, dwerggeiten- en schapen, alpaca’s, cavia’s, konijnen, vogels, honden, katten, paarden en pony’s.

Genoeg vermaak voor alle leeftijden, beleef ’t zonder zorgen!

‘De eerste dagen hebben we onze ogen uitgekeken en tegen elkaar blijven zeggen: Wat is het hier toch prachtig!’