De zorgcamping

Zorgcamping ‘De Ruif’ is voor mensen en/of gezinnen met of zonder hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgeloze vakantie. De kleinschalige camping is gelegen in Stoutenburg in de provincie Utrecht. Een mooie camping tussen het groen, hier heerst rust en kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Zorgcamping ‘De Ruif’ bevindt zich op dezelfde locatie als zorgboerderij Blommendal.

Op onze kleinschalige zorgcamping ‘De Ruif’ kunnen mensen met een lichte of matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking heerlijk genieten van de mooie en rustige omgeving in Stoutenburg. Uw kind heeft de mogelijkheid om een dagdeel(en) mee te draaien op de zorgboerderij, onder persoonlijke begeleiding, zodat u onbezorgd kunt  genieten.

De camping is gelegen aan het terrein van de zorgboerderij en biedt uitzicht op de landerijen. De camping beschikt over een eigen speeltuin voor de deur, een kampvuurplek met schommelbanken en de XXL BBQ en picknicktafel.  De twee safaritenten beschikken elk over eigen sanitair en keuken, één safaritent is rolstoelvriendelijk.

Op onze boerderij hebben wij koeien, leg- en sierkippen, hangbuikzwijnen, varkens, dwerg geitjes,  (dwerg)schapen, alpaca’s, cavia’s, vogels, konijnen, honden, katten, paarden en pony’s.

U bent van harte welkom!