De zorgcamping

Zorgcamping ‘De Ruif’ is voor mensen en/of gezinnen met een hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgeloze vakantie. De kleinschalige camping is gelegen in Stoutenburg in provincie Utrecht. Een mooie camping tussen het groen, hier heerst rust en kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Zorgcamping ‘De Ruif’ bevindt zich op dezelfde locatie als zorgboerderij Blommendal.

Op onze boerderij hebben wij koeien, leg- en sierkippen, hangbuikzwijnen, dwerg geitjes,  dwergschapen, alpaca’s, cavia’s, vogels, konijnen, honden en katten. Ook zijn er op de boerderij paarden en pony’s die worden ingezet bij therapieën zoals: Sensomotorische therapie, oefentherapie te paard, paardencoaching en paardrijles.

Op onze kleinschalige zorgcamping ‘De Ruif’ kunnen mensen met een lichte of matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking (volwassene/ouderen/kinderen) heerlijk genieten van de mooie en rustige omgeving in Stoutenburg. Uw kind heeft de mogelijkheid om een dagdeel(en) mee te draaien op de zorgboerderij, onder persoonlijke begeleiding, zodat u onbezorgd kunt gaan genieten.

U bent van harte welkom!