Ervaringen

“We hebben een heerlijk weekend gehad! Genoten van de rust, de luxe tent en elkaar. De voorzieningen in de tent zijn goed. We hebben gewandeld naar de Pluktuin in Stoutenburg, dat is een aanrader! We wensen iedereen die na ons komt een fijne tijd.”

“Heerlijke midweek gehad in deze luxe glamping. Bij aankomst de ontspannen sfeer van de zorgboerderij met vriendelijke en zorgzame gastheren. Direct de rust van de omgeving en het uitzicht. Werkelijk heerlijk bivakkeren waarvoor hartelijk dank en veel succes.”

“Heerlijke midweek gehad in deze luxe glamping. Bij aankomst de ontspannen sfeer van de zorgboerderij met vriendelijke en zorgzame gastheren. Direct de rust van de omgeving en het uitzicht. Werkelijk heerlijk bivakkeren waarvoor hartelijk dank en veel succes.”

“Leuke midweek in de tent. Mooie, grote bungalow tent met alles wat nodig is. Veel activiteiten in de buurt gedaan. Utrechtse Heuvelrug gefietst, klompenpad Stoutenburg met landwinkel pauze en tot slot een bevalling van een koe meegemaakt. Rustige omgeving met voldoende ruimte.”

“Wat hebben wij genoten in dit prachtige, heerlijk rustig huisje. Een speeltuin voor de deur en als je buren de schapen aan de achterkant, paarden aan de achterkant en de koeien aan de voorkant. Alles schoon en nieuw. De veranda is een goede plek om op te eten en de picknicktafels aan de voorzijde hebben wij ook gebruikt. Lekker op de trampoline met de waterballonnen!

Onze zoom met autisme heeft een dagje mee gelopen op de boerderij, ook dit ging goed. Niets meer dan lof. Dank jullie wel!”

“Wat was het leuk! In deze rare tijd was het zo fijn om er weer even uit te zijn. Prachtige huisjes, lekker schoon en alles top voor elkaar. Genoten van de vuurplaats, tot laat gezeten met een drankje. De meiden vonden de rondleiding ook er leuk. Wat een geweldig bedrijf hebben jullie!

Bedankt voor alles!”

“Wij willen jullie bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad op jullie mooie (zorg) boerderij/camping. We hebben genoten van deze mooie, rustige plek, samen met onze kleine mannetjes. Wat vonden ze de dieren op de boerderij prachtig, de skelters waren fantastisch en de trampoline de mooiste van de hele wereld. Bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. We hopen dat deze gekke periode snel voorbij is en dat jullie de doelgroep weten te bereiken waarvoor het bedoeld is. Maar als het mag komen we graag een keertje terug! Wij wensen jullie het allerbeste.”

“Wij van de Doemawatjes zijn een weekendje op de zorgcamping geweest! Wat was het leuk en goed voor elkaar. Bedankt voor de goede zorgen en veel succes met de 2 heerlijke tenten.

Bedankt!”

“Een lieve groet vanuit Achterveld! Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Prachtige tenten op een mooi terrein op nog geen 5km van ons huis en toch het gevoel hebben in een andere omgeving te zijn geweest! Echt vakantie gevoel gehad. Heel veel succes met jullie camping en hopelijk tot ziens!”

“Het was heerlijk om hier een midweek te verblijven! De omgeving is prachtig, het ruizen van de bomen en de geluiden van de dieren in de wei: heel rustgevend! Voor de kinderen was het ook helemaal fantastisch met die supergrote trampoline, een ‘berg’ en mooie schommels. En natuurlijk de kippen, alpaca’s, paarden enz. We komen als het ooit weer zo eens uitkomt heel graag weer terug! En we zijn nog een belangrijk ding vergeten te zeggen: de safari-tent was ook helemaal perfect!!”

‘Het was onze gedacht om zorgcamping de Ruif als tussenstop te hebben tussen Apeldoorn en Utrecht. We vertrokken gisterochtend met de bakfiets en fietsen om 7.15uur. Het zou namelijk 35graden worden, dus geen fiets weer. Maar toen we 20minuten onderweg waren, zijn we rechtsomkeert gegaan. Geen doen, met zo’n zwaarbeladen bakfiets in combinatie met de hoge temperatuur. Dus zijn we met de auto gekomen. En wat een verrassing stond ons te wachten! Wat een gezellige boerderij, heel sfeervol. Een heel hartelijk ontvangst, met een leuke rondleiding. Overal is aan gedacht, tot aan een zwembad met een zonnedoek erover. De boerderij kent een grote diversiteit aan dieren, waardoor het net een kinderboerderij lijkt. En dan de camping zelf: een speeltuin met veel verschillende toestellen, een kampvuurplaats, en een prachtige safaritent voor ons beschikbaar. We hebben wel meer safaritenten gehad in voorgaande jaren, ,maar deze steekt boven de andere uit. Heel luxe ingericht, met leuke extra’s zoals koffiepads (die wij niet mee hadden genomen omdat we er niet aan hadden gedacht).

Al met al een heus paradijsje, zeker terugkijkend op de nacht. In deze tent was het lekker afgekoeld, dat zou bij een huis heel anders liggen. Dank voor jullie hartelijkheid en flexibiliteit(we mochten desnoods eerder aankomen vanwege de hitte).

We hebben volop genoten!’

‘De zorgboerderij kenden we al omdat onze zoon daar elke vakantie 2 dagen in de week komt. Maar nu wilde hij zo graag eens naar de camping van ‘zijn’ zorgboerderij, en er was nog plaats ook. We hebben een heerlijke midweek gehad hier, regelmatig kwam 1 van de hondjes even buurten. De oudste 2 hebben paard gereden en vooral veel gerelaxt en genoten van de trampolines. Elke avond kampvuur, we hebben er al heel wat houdt doorheen gestookt. Heerlijk! Na een hittegolf en erg warm thuis was het hier heerlijk slapen in een afgekoelde tent.’

‘We hebben genoten! Bedankt, het was allemaal prima geregeld en voor elkaar!’

‘Wij hebben weer een fantastische week gehad, ondanks het slechte weer. De gastvrijheid en de aandacht hebben ons goed gedaan. Ook onze zoon, onze jongste met Autisme, had het prima naar zijn zin. Dat hij mee mocht met de boer op de tractor was een groot avontuur voor hem, heerlijk om te zien hoe ontspannen hij erbij zat. Hij heeft ook nog paarden coaching gehad, hij was totaal niet bang, goed om te weten! Halverwege was hij het zat en mocht ik verder gaan met paardje Vera, zij kwam naar met toe om me te troosten heel ontroerend allemaal. Wanneer onze zoon een middag meeliep op de boerderij konden wij naar Amersfoort, we hebben genoten. Dank jullie wel, dit was onze 2e vakantie op zorgcamping de Ruif.’