Zorgcamping De Ruif ligt landelijke gelegen maar centraal tussen Amersfoort en Leusden in. Hierdoor zijn er vele activiteiten en bezienswaardigheden te bezichtigen. Hieronder vindt u een schematisch overzicht van verschillende activiteiten, restaurants en omliggende plaatsen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.VVV.nl 

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Leusden / Amersfoort of Hoevelaken. Hier vindt u alles wat u voor uw dagelijkse behoefte nodig heeft, maar ook diverse restaurants, leuke terrasjes en op dinsdag/vrijdag en zaterdag een markt. Verder zijn er in de omliggende plaatsen vooral in de zomer diverse activiteiten, zoals een braderie.

Loopafstand (3km)

Voor meer informatie, evenementen en recreatie in de omgeving kijk dan op Toeristen Informatie Utrecht 

  • Pluktuin Stoutenburg

    In ons oude bakhuis hebben we een gezellig theehuis ingericht. In de zomermaanden kunt u hier op het terras genieten van koffie, thee, zelfgebakken taart, Johan van Oldenbarnevelt koek.

  • De Schammer

  • Kasteel Stoutenburg

  • Landwinkel de Kopermolen

    Boerenkaas en Boerenzuivel van eigen koe en groot assortiment streekproducten!

Speelmogelijkheden

Voor de safaritenten is een groot veld, waar speeltoestellen voor de kinderen staan, waaronder een wipkip, draaimolens, klimrek, trampoline, wipwap en een schommel.

Op de zorgboerderij zijn natuurlijk de dieren! Daarnaast zijn hier verschillende soorten skelters en tevens speeltoestellen en de hooiberg waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Bij eventueel slecht weer is de mogelijkheid om gebruik te maken van een binnenspeelafdeling waarbij er gebruik kan worden gemaakt van een tafeltennistafel, ijshockeytafel etc.

Activiteiten omgeving