Hartelijk welkom op Zorgcamping de Ruif !

Om u en de andere gasten een prettig verblijf te garanderen, hebben wij deze gedragsregels opgesteld. Iedereen wordt geacht deze regels stipt na te leven. Wij houden ons aanbevolen voor uw wensen, opmerkingen en ideeën. Wij wensen u veel recreatiegenoegen op onze zorgcamping toe!

De zorgcamping is uitsluitend bedoeld voor gezinnen met of zonder kinderen. Grote groepen volwassenen kunnen wij helaas niet ontvangen. Wij bieden geen staanplaatsen voor campers of caravans aan.

1 Aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur.
Bij aankomst graag melden op het erf in de kantine. Extra zorgdagen kunnen later worden afgerekend.
Mocht de kantine gesloten zijn dan graag bellen op nummer: 0625512964 / 0636295400 / 0639338843
2 Bezoekers zijn alleen toegestaan in overleg, i.v.m. de drukte/overlast voor de andere gasten/deelnemers op de zorgboerderij. Geen grote groepen.
3 Auto’s mogen niet op het terrein komen, echter alleen bij het in- en uitladen van uw spullen.
4 Parkeren uw auto kunt u parkeren op de “aangewezen plek” op onze parkeerplaats.
5 Geluid en/of muziek maken/luisteren is toegestaan, maar dan wel zachtjes. Dus houd rekening met elkaar. Vanaf 22:00 avonds moet het stil zijn op de zorgcamping tot 8:00 ochtends.
6 Gedrag hinderlijk gedrag ten opzichte van andere recreanten en/of gasten is verboden.
7 Graven het graven van kuilen en sleuven (regengoten) is verboden. Eventuele schade wordt in rekening gebracht.
8 Terrein en tent houd het terrein en de gebouwen schoon.
9 Ouders op de boerderij rijdt een tractor en er lopen dieren die aantrekkingskracht op uw kinderen hebben. Daarom vragen wij U, de kinderen alleen onder begeleiding van de boer of begeleiders op het erf te laten kijken. i.v.m. de veiligheid!
10 Dieren het is verboden de dieren te voeren.
11 Honden worden niet toegelaten i.v.m. andere dieren op de zorgboerderij. Hulphonden zijn wel toegestaan.
12 Onze buren wij willen graag goede vrienden blijven met onze buren buiten de camping. Wij vertrouwen erop dat u alles zult doen om klachten van onze buren en andere omwonenden te voorkomen.
13 Afval scheiden vinden we erg belangrijk. We scheiden glas, GFT, papier en restafval.
De containers staan naast het houten huisje op de camping. Grofvuil graag weer mee naar huis nemen en zelf afvoeren.
14 Schoon houden de recreanten zijn verplicht het terrein in schone staat te houden. Het is verboden afval tussen de beplanting of in de sloten te werpen. Beplante stukken mogen niet worden betreden.

15 Speeltoestellen het gebruik van de speeltoestellen is geheel op eigen risico.
16 Open vuur/Barbecues ons bedrijf ligt midden in de natuur. In verband met de brandweervoorschriften, is het aanleggen van een open kampvuur verboden. GEEN ENKEL MANIER VAN OPEN VUUR dus ook niet in bijv. metalen tonnen. Kappen, snoeien of beschadigen van bomen of struiken is verboden. Barbecue is alleen toegestaan middels gasbarbecue of in de daarvoor bestemde kampvuur schaal.
17 Brandblussers zijn te vinden naast de tenten en in de keuken
18 EHBO-trommel is in het houten huisje op de camping aanwezig en tevens in beide tenten. Mocht u iets nodig hebben dat niet in de EHBO-trommel aanwezig zijn.
19 AED deze is in de hal van de kantine aanwezig, bij gebruik hiervan altijd ook een van de eigenaren waarschuwen.
20 Rust tussen 22:00 en 08.00 is er stilte op het terrein.
21 Wasmachine en droger zijn beschikbaar tegen betaling, op aanvraag.
22 Aansprakelijkheid de eigenaar van de camping aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, vermissing of beschadiging van eigendommen. Ook wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de gevolgen van ongevallen van mens en dier.
23 Schade het bedrijf houdt zich het recht voor, u aansprakelijk te stellen voor eventueel door u toegebrachte schade.
24 De controle van de inventaris van de safaritenten vindt plaats op de dag van vertrek en alle eventuele schade aan- of vermissing van inventaris zal worden doorberekend.
25 Gevonden voorwerpen indien u verloren of vergeten spullen vindt, gelieve deze naar de receptie te brengen.
26 Gasten die zich niet houden aan de huisregels en gasten wier gedrag de rust of andere gasten stoort, zal de accommodatie worden ontzegd
Ten slotte:
Wij wensen u een heel prettig verblijf en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.