Lucie Lokhorst

Hallo iedereen! Ik ben Lucie Lokhorst en werk sinds 2013 met veel plezier op zorgboerderij Blommendal. Hier werk ik zo´n 20 uur per week. Ik zorg voor de schoonmaak met vaak hulp van onze hulpboeren en -boerinnen daarnaast help ik ook mee met het begeleiden van onze jongere hulpboeren en -boerinnen.

Mijn hobby’s zijn mijn twee hondjes Uk(yorkshine terrier) en Fajha(franse bulldog) en mijn twee katten Felix en Amy. Verder lees ik veel en speel ik spelletjes op mijn ipad.

Femke

Hoi!  Ik ben Femke. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie, bakken, sporten en leuke uitjes. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam op zorgboerderij Blommendal. Ik ben als eerstejaars stagiaire SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) begonnen met één dag stage in de week en ben al snel daarna op de zaterdag gaan werken. Omdat ik het hier zo leuk vond (en nog steeds vind), ben ik nog een jaar stage blijven lopen. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) en ben ik sinds juli 2017  full-time werkzaam op Blommendal. Ik werk hier met heel veel plezier en hoop dat nog lang door te kunnen zetten.

Edwin Kragten

Mijn naam is Edwin Kragten, ik ben 27 jaar. Inmiddels ben ik alweer derdejaars student van de deeltijd opleiding SPH aan de Hogeschool Utrecht.  Ik ben inmiddels 2,5 jaar met veel plezier werkzaam binnen Zorgboerderij Blommendal. Elke vrijdag ben ik stagiair bij de dagbesteding. Op zaterdag werk ik op de groep, of geef ik persoonlijke begeleiding aan één van de deelnemers. De afwisseling tussen individueel en in groepsverband werken vind ik erg leuk. Verder vind ik het fijn dat ik opdrachten vanuit mijn opleiding kan uitvoeren met de deelnemers op de boerderij. Hierdoor heb ik na het afronden van mijn opleiding al redelijk wat ervaring in het werkveld. Toen ik bij de zorgboerderij startte had ik mij eigenlijk voorgenomen om na het eerste jaar iets anders te gaan zoeken om elders ervaring op te doen maar het werk bevalt mij zo goed dat ik voorlopig nog goed op mijn plek zit!
Naast de zorgboerderij is sport een passie van mij. Ik heb een sportopleiding afgerond en werk momenteel ook nog 12 uur per week in een fitnesscentrum. Zelf probeer ik waar mogelijk ook zoveel mogelijk aan sporten toe te komen. Zo geef ik elke week bootcamp en spinning. Ik probeer mij passie voor sport ook op de boerderij terug te laten komen. Zo heb ik een aantal keer met een deelnemer gebokst, en ga ik regelmatig met deelnemers voetballen.  Tot ziens op zorgboerderij Blommendal!

Erwin den Hartogh

Hoi! Ik ben Erwin den Hartogh en ben sinds september 2018 stagiair op de zorgboerderij. Ik woon zelf op een boerderij in Nijkerk. Op dit moment ben ik student aan de opleiding ‘Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen.’ Mijn hobby’s zijn toneelspelen en met vrienden afspreken. Ik ben aanwezig op de dinsdag, woensdag en de donderdag waarbij ik help met de het begeleiden van de cliënten of voor een leuk gesprek!

Marjelle van Dijk

Hallo, Mijn naam is Marjelle van Dijk.

Voor mijn opleiding Werkbegeleider zorgbedrijf heb ik stage gelopen op zorgboerderij Blommendal. Ik zat in mijn laatste jaar en was blij dat ik op de zorgboerderij kon komen werken.

Sinds juli 2018 werk ik 32 uur in de week op Zorgboerderij Blommendal. Dat doe ik met veel plezier aangezien ik erg van dieren houd en het leuk vind om ze samen met de deelnemers te verzorgen. Ook het begeleiden van de deelnemers bij de werkzaamheden op de boerderij geeft mij veel voldoening.

Naast het werk op de boerderij vind ik het heerlijk om te paardrijden en dit doe ik vrij regelmatig.

Op vakantie gaan naar een mooi land houd ik ook erg van.

Tot ziens op Zorgboerderij Blommendal!

Annemarie Kroon

Hoi! Ik ben Annemarie Kroon. Mijn hobby’s zijn afspreken met vrienden, op vakantie gaan en dansen. Ik volg de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op Landstede. Ik zit nu in mijn 3de jaar en hoop volgend jaar af te studeren. In september 2017 ben ik als stagiaire begonnen bij zorgboerderij Blommendal. Sinds de zomer ben ik hier te vinden op de zaterdag als bijbaantje.

Ik heb het hier erg naar mijn zin en hoop jullie snel te zien op de boerderij!