Welkom op onze zorgcamping

Beleef ‘t zonder zorgen

Zorgcamping ‘De Ruif’ is voor mensen en/of gezinnen met een hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgloze vakantie. De zorgcamping is gelegen in de provincie Utrecht, Stoutenburg. Een mooi gelegen zorgcamping tussen het groen, hier heerst rust en kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Zorgcamping ‘De Ruif’ bevindt zich op de zelfde locatie als zorgboerderij Blommendal.

Zorgboerderij Blommendal wordt gerund door Bea & Kees Blom. Sinds 2006 zijn wij begonnen als een zorgboerderij in combinatie met een melkveebedrijf, waarbij wij zo’n 20 melkkoeien hielden. Daarbij hadden wij nog een aantal kalveren en pinken. Vanaf 1 januari 2019 hebben wij geen melkkoeien meer, maar vleeskoeien. Deze worden op een biologische/liefdevolle wijze groot gebracht.

Verder hebben wij op onze boerderij nog verschillende dieren zoals: leg- en sierkippen, hangbuikzwijnen, dwerggeitjes,  dwergschapen, alpaca’s, cavia’s, konijnen, honden en katten. Ook zijn er op de boerderij paarden en pony’s die worden ingezet bij de sensomotorische therapie, oefentherapie te paard, paardencoaching en paardrijles.

U bent van harte welkom!

Team Blom

Op onze boerderij moet je niets , maar mag je bijna alles.

.

Heb je even rust nodig, dan zijn er altijd nog de dieren, waarbij je kan uitrusten.

Als je iets niet kan, maar wel wilt leren, zullen wij je daarbij helpen.